Isännöitsijällä on väliä.

Isännöitsijän perustehtävä on huolehtia taloyhtiön varainhoidosta, hallinnosta, asumispalveluista sekä kiinteistönhoitopalveluista. Isännöitsijä vastaa yhtiön kirjanpidon lain mukaisuudesta. Isännöitsijän tarkoitus on tehdä taloyhtiön asukkaiden asumisesta vaivatonta.

Taloyhtiön hallinto

Taloyhtiön hallinnon huolehtimiseen kuuluvat vuosittaisten hallitus- ja yhtiökokouksien järjestäminen, hankinnat, talouden suunnittelu sekä sopimuksien hallinta.

Taloyhtiön talous

Taloyhtiön taloudesta huolehtimiseen kuuluvat taloyhtiön kirjanpito, tilinpäätösten tekeminen, vastike- ja vuokralaput sekä taloyhtiöiden laskujen maksut.

Asumisen palvelut asiakkaille

Taloyhtiön asumisen palveluihin kuuluvat asukastiedottaminen, vikailmoitukset, vesimittarien luenta, saunavuorojen ja autopaikkojen hallinta.

Tarjoamme asiakkaillemme sähköisen asiointijärjestelmän, jonka avulla asukkaat voivat tarkastella taloyhtiöön liittyviä asioita ja hakea esim. saunavuoroja ja autopaikkoja verkossa.

Olemme myös tavoitettavissa toimistollamme aukioloaikojemme mukaisesti.

Kiinteistönhoito

Kiinteistönhoitoomme kuuluvat päivittäiset korjaus- ja kunnossapitotehtävät. Vastaamme myös kunnossapitosuunnitelmista ja erilaisten projektien valvomisesta.

Kattavan yhteistyöverkostomme avulla käytössämme on useita kiinteistönhoidon alan ammattilaisia.

Meillä on jo monta tyytyväistä taloyhtiötä.
Tehdäänkö taloyhtiöstäsi seuraava?